Kauden toinen kisa oli Stigille lyhyt ja pettymystentäyteinen. Itse asiassa se oli täysi pannukakku. Homma lähti väärille raiteille jo lämmittelyssä kun keulan säätöjen kanssa mentiin metsään eikä alkuperäisiä onnistuttu palauttamaan. Ensimmäisenä ajovuorossa oli Miika, joka avauserässä teki varman perussuorituksen ja ajoi kuudenneksi. Toisessa erässä lähtöpaikka oli peräpäässä ja epäonnistuneen avauskierroksen jälkeen Miika oli koko joukon viimeinen. Sieltä sitten sija kerrallaan ylöspäin kunnes edessä pyörähtänyt kilpakumppani päätti palata nurmikolta takaisin kisaan aiheuttaen suoran nokkakolarin Miikan kanssa. Törmäys väänsi Stigin kilpurin rattiputken vinoon ja se päätti kyseisen kisaerän lisäksi koko Stigin kisapäivän. Ainakin.

Kierroksia Stigille tuli 70, joista 49 lämmittelyssä ja 21 tynkäkisassa.

Tulokset / Kuvat

EräKuskiLähtöpaikkaSijoitusKierrosaikaPisteet
1Miika7658.23029
2Miika121858.55717

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *