Stig at DKC

Stig at DKC

Pitääkseen ajoranteet vetreinä, Stig suuntasi talvileiritykselle Texasiin. Amerikkalainen meininki vaati snadisti totuttelua, mutta kun ratti työnnettiin käteen, Stig löysi paikkansa. Järjestävän seuran kalusto jäi vajaaksi suurista lupauksistaan, mutta käytössäkin olleella kalustollakin päästiin tunnelmaan. Suoritukset Dallasin hienolla karting radalla ylittivät odotukset tiimimme selvitessä päräytyksestä vain yhdellä mustalla lipulla. Ja vauriot jäivät sen verran pieniksi, että rata-aluetta toivekkaina kiertäneet korppikotkat saivat liihotella pois tyhjin nokin.

Kun omat ranteet oli avattu stigit siirtyivät Austiniin seuraamaan nopeampia kilpa-autoja. Kisatunnelma inspiroi Stigin luomaan saman kansallisuuden jakavalle F1-gladiaattorille kisalipun. Lippua tehdessämme saimme kuulla  pettymykseksemme, että toisin kuin fosareiden luksustiimeissä, tässä sarjassa jotkut joutuvat maksamaan kisaamisestaan.

Kannustava vinkki Heikille

Kannustava vinkki Heikille

Tiukan kisan jälkeen Stigin tavoitteena oli täydentää D-vitaminin tarpeensa Miamin auringossa lepäillen. Paikalle hiipi myös kuljettaja, joka uskalsi kyseenalaistaa Stigin nopeuden. Syvällisissä keskusteluissa hän julkesi väittää olevansa Tattiksella kolme kymmenystä nopeampi koska vain. Tämä lienee pelkkää sanahelinää, jos ko kuski ei ilmesty paikalle todistamaan asiaa. Stig lupaa laittaa kyseisen kuljettajan valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen 1000€, jos haastaja pitää sanansa. Jos Stig on nopeampi joudumme pyytämään vastaavaa lahjoitusta Stigin valitsemaan kohteeseen.

Tämän matkaraportin (kuvat) päätteeksi Stig toivottaa geneerisesti vauhdikasta uutta vuotta.

Dallas Karting Complex

Dallas Karting Complex

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *