Ennakkovalmistelut

Fosareiden kestävyysajo. Kauden ehdoton huipentuma. Kolmen tunnin hurja rypistys, joka testaa sekä kuskit että autot. Aurinkoinen syyssää. Stig tehnyt huolelliset valmistelut ja kaiken piti olla kunnossa. Ei ollut. Jo lämmittelyssä moottori tuntui yllättävän laiskalta, mutta kun katsastuksessa havaittiin jarrun laahaavan, oletimme tämän olleen ongelman syy. Ei ollut.

Kierrokset 0-7 / Joni

Nopein kierrosaika 59,808
Uusi taktiikka saneli Jonin aloittajaksi ja lähtöpaikka oli kymmenes. Alussa tuli muutama sija takkiin, mutta se oli pitkässä kisassa aivan se ja sama. Varsinkin kun jo kahden kierroksen jälkeen moottorista alkoivat tehot hiipua. Ja seitsemän kierroksen jälkeen paska laukesi lopullisesti. Se oli sitten siinä. Stigin osalta kolmen tunnin kisa siis kutistui seitsemän minuutin mittaiseksi pannukakuksi.

Yhteenveto

Karting kausi 2011 on nyt sitten taputeltu pakettiin. Valitettavasti se loppui Stigin osalta mahalaskuun, mutta säästetään loistava kisataktiikka toteutettavaksi ensi vuoden vastaavassa koitoksessa, joka toivottavasti sillä kertaa kestää Stigin osalta täydet kolme tuntia.

Kierroksia ajettiin uudemmalla autolla yhteensä n.37 kappaletta (n.30 lämmittelyssä ja 7 kisassa). Kisan jälkeen suuntana oli parhaiden perinteiden mukaisesti kauden päättäjäiset, joiden kestoa eivät tekniset ongelmat rajoittaneet.

Tulokset / Kuvat

Stig katsomossa

Stig katsomossa