Miika ja Mikko sorvaavat konepukin sovitinta

Miika ja Mikko sorvaavat konepukin sovitinta

Stig päivitti kalustonsa! Miika käytti fosareiden kisataukoa hyväkseen ja diilaili Stigin ekan kilpurin uuteen omistukseen ja hankki tilalle uudemman rungon, joka vastaa paremmin kisa-autoa. Vanha auto on siis kierrätetty jatkokäyttöön muualle, uusi auto on nyt vanha auto ja sen seurana on vielä uudempi runko. Tästä eteenpäin näillä foorumeilla käytetään sekaannusten välttämiseksi termejä ykkösauto / vanha auto (toiminut vuoden verran Stigin kisa-autona) ja kakkosauto / uusi auto (Stigin uusin hankinta). Vielä tänään uudella kilpurilla ei päästy kiertämään Tattista kun kaikki aika meni Miikalta ja Mikolta konepukin sovittamiseen, mutta kakkosautolla Tero ajoi selkeitä vastauksia antaneet rengastestit. Ajat testilokissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *